Copendale Road, Beverly

On this project we demolished the small rear extension and rebuilt a new extension that created an open plan kitchen dining area. The existing dining room was knocked through which allowed more light into the room and connecting it to the new kitchen/dining room provides a great social family space. The old galley kitchen was split to provide a utility room at one side and a downstairs wet room .

Upstairs the existing bathroom had previously been installed by a well know Television make over channel. This was very poor as can be seen from the picture. Wrong use of materials and poor quality finishing are very obvious! We re-modelled the bathroom  and made better use of the limited space.

To the front of the property we removed the very sad looking timber porch and constructed a new  extended brick built porch which now is much more usable.

Click the images below to view large.